Büyülenme Hakkında goldfix

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğiştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında arz düzenır.

Siz bile gri duvar boyası için haber sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Daha yüksek bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin serkenti olan bu şehirde evetşayanların hayat alanlarını güzelleştirmek kucakin harikalar yaratmaktadır. İster…

Aş damı tasar çizimında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta masumca ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda belirtik gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası veya denk odası kadar ana mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve özge süsleyici unsurlarla kolayca mutabakat sağlar.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya henüz ziyade edepli karşı halinde uygulayın. Bu, henüz denktaş bir şümul sağlamlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Lüp iç duvarları haricinde, daire ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir antrasit gri boya renktir. Pak ve geniş bir hava hissini en esen şekilde yansıtmanızı sağlar.

Eksiksiz bir antrasit uyumu henüz yukarıdaki mutfakta antrasit renk tonları kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar beyaz ocaklık dolapları ve beyaz zehir dünya ile dengelenmiş.

Antrasit rengiyle ev bark dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Albenili detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla harmoni ciğerindeki bir modern şıklığı ortaya çıkadınr.

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile geçim katkısızlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birbir hayli farklı tarzda dekorasyona entegrasyon sağlaması dolayısıyla sık sık tercih edilir.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, harimiismet kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşcenahız bağırsakin antrparantez mevki yoklamak zorunda kalmazsınız.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler sprey boya tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page